Виявляється, робота продавця у Рівному - це не лише гроші рахувати та товари розставляти, а й спілкуватись з покупцями, і, що найприємніше, отримувати від них слова вдячності. Рівнянка розповіла про свою досить просту і непримітну роботу - продавця в звичайному продуктовому магазині.

Я працюю продавцем вже майже рік, і дуже люблю свою роботу. Перш за все тому, що я працюю в теплі, в чистоті і фізично не перевтомлююсь. Мені моя робота подобається і тим, що є постійне спілкування «продавець – покупець». Ти посміхаєшся людям, а вони у відповідь посміхаються тобі. Як результат, день проходить позитивно і легко.

Бувають на цій роботі і цікаві випадки. От не так давно був День святого Валентина. Так от, постійні покупці привітали мене "валентинками" - це було досить не очікувано і надзвичайно приємно. Радує, коли навіть після вихідного дня дізнаюсь, що хтось з покупців цікавився у колеги, чому мене не має і як у мене справи.

Звичайно, не обходиться і без недоліків. Трохи нерви тріпають торгові агенти. Намагаються «втулити» непотрібний товар... хочуть, щоб їхня продукція була на виду, а інших - ні. Потім приходять інші торгові агенти і роблять аналогічне. Хоча загалом навіть такі собі суперечки з ними не агресивні. Вони ж виконують свою роботу, і знають, що ще не раз приїдуть сюди, а тому завжди мило посміхаються і навіть жартують. Але я навчилась теж з посмішкою і жартами таки відмовляти, якщо їхні товари нас не цікавлять.

Ось така робота. І позитивна, і стресова… але цікава.