Пори року об'єднали живописців Рівненщини. Колекціонер Борис Рєзнік вже кілька років виношував ідею створення альбому, в якому представлені роботи місцевих художників. На таку пропозицію художники відгукнулися охоче, адже не щодня їх доробки прикрашають глянцеві видання. Перший альбом мецената отримав назву і відповідну тематику "Мої пори року". Як митці відображають плинність часу, дивимось у нашому сюжеті.

Митці ламають стереотипи. Вперше новий фотоальбом з творами художників Рівне нщини презентували у приватній колекції. Рівнянин Борис Рєзнік вже давно скуповує роботи місцевих художників, згодом помітив - його колекція відображає пори року. Тож задумав випустити альбом "Мої пори року", і ньому зібрав півтори сотні картин, які створили 11 рівненських митців.

Тематика зібраних творів вражає. Це пейзажі, портрети, натюрморти. Художник Юрій Сав'юк зобразив кілька варіантів - пейзажі, іудейські свята та гриби.

До роботи над альбомом приєднався фотомитець Олександр Харват. Хоча альбом лише презентують, та автори проекту вже мріють про наступні видання. Водночас Олександр Харват запевнив, Борис Рєзнік подає гарний приклад, як увіковічнити мистецькі твори.

Борис Рєзнік колекціонує виключно твори рівненських художників, хоча не всі вони нині живуть у рідному місті. Дану колекцію на власні очі можна побачити лише у його приватній колекції, адже її просто ніде показувати. Тому пересічні рівняни побачити "Пори року" можуть хіба що у новому альбомі.