В обласному центрі відбудеться низка семінарів і круглих столів експерта з питань екологічного будівництва Андрія Бобровицького. Перший із них в рамках всеукраїнського проекту «Екодім 2015. Сучасні технології для комфортного майбутнього» запланований на 11— 12 березня.

До Рівного завітає експерт з питань екологічного будівництва Андрій Бобровицький. Відвідає місто він для того, щоб провести низку семінарів та круглих столів. Перший з них відбудеться вже 11-12 березня, каже зустрічі депутат Рівне нської міської ради Святослав Євтушенко, який нещодавно оголосив конкурс проектів екобудинків. Чим хоче активізувати людей, які прагнуть зробити Рівне кращим та чистішим. Тож, можливо оцінюватиме ці проекти і експерт з питань екологічного будівництва Андрій Бобровицький та місцеві фахівці.

Проект Андіря Бобровицького спрямований на просування екотехнологій в Україні. У Рівному з організацією заходів допомагає Святослав Євтушенко. Отож, 11 березня у Національному університеті водного господарства та природокористування під час міжнародної науково-технічної конференції «Актуальні проблеми систем теплогазопостачання і вентиляції, водопостачання і водовідведення», Андрій Бобровицький проведе лекцію для студентів Навчально-наукового інституту будівництва та архітектури. А 12 березня у приміщенні ЖКГ на Шевченка, 45 відбудеться шестигодинний семінар з екологічного будівництва, для людей, які хочуть мати власну еко-оселю, будівельників і тих, хто цікавиться практичною стороною екобудівництва. Тому всіх охочих долучитися до заходів детальні інформацію можуть отримати у координатора проекту. E-mail: desperado.andrey@gmail.com Реєстрація за телефонами: 0976618279, 0674999822