Його госпіталізували у лікарню. Все сталося на вулиці 16 липня, поряд з обласною прокуратурою. Про цю подію ми вже розповідали у нашій програмі. Свідки кажуть, травмований чоловік каже неправду. Мовляв, прокурор був нетверезий, впав і сам поранився. А вони його не били, а навпаки допомогли підвестись і викликали швидку. Сьогодні пропонуємо до перегляду повну версію сюжету.

Рівняни відзначали день народження в одному з кафе на вулиці 16 липня. Вийшли на вулицю і помітили чоловіка, який йшов до кіоску з цигарками. І найвірогідніше був нетверезий.

Травмованого чоловіка медики завезли в обласну лікарню Рівного. Ним виявився 40-річний прокурор, який працює на вулиці 16 липня в обласній прокуратурі. Через кілька годин він заявив у міліцію, що його побили поблизу місця роботи. Нібито, він йшов вулицею, а троє чоловіків обговорювали теперішній курс долара США, прокурор вирішив підтримати їхню розмову, однак спроба була невдалою і ті його побили.

Поспілкуватися з прокурором не вдалося. А ось хлопці, які допомогли йому підвестися та викликали швидку, запевняють, що це наклеп. Фізичної сили до перехожого вони не застосовували.

За кілька днів міліціонери поспілкувалися з усіма очевидцями події і зробили висновок, що прокурор намагався ввести їх в оману. Ніякого побиття не було.

Відомо, що 40-річний прокурор перебуває на лікарняному. Його колеги також розпочали службове розслідування. Про якісь результати поки не повідомляють.

Як відреагує прокуратура, якщо встановить, що заява про побиття це справді міф - ми повідомимо по завершенню розслідування.