Йти до поставленої мети і ніколи не здаватися. Таке правило засвоїла чотирнадцятирічна рівнянка Катерина Качановська після участі у всеукраїнському талант-шоу. Дівчинка вже вдруге стала учасницею проекту "Голос діти". Серед 12 тисяч претендентів, юна співачка потрапила у десятку найкращих. Нині проект та репетиції завершилися, однак залишились спогади та нові плани на майбутнє.

Дев'ятикласниця Катерина Качановська прийшла на репетицію у студію першого місцевого. ЇЇ запросили виступити у новому ток-шоу "Ціна свободи". А шоу для дівчини це звична справа. Нещодавно вона вдруге активно змагалася за титул найспівочішої дитини України, у проекті "Голос діти". Цього разу їй вдалося дістатися до фіналу. А це переконана Катя успіх. Тому знову мріє повернутися до столиці, на це має вагомі аргументи.

Катя пригадує - на другий проект іти не планувала. Однак отримала запрошення від продюсерів, і вирішила не втрачати шанс, який випав. Каже? іншого разу може не бути. На проекті Катя не лише вчилася майстерності, а q знайшла нових друзів і наставників. І впевнено заявляє - стала менш наївною.

Участь у проекті подарувала рівнянці багато несподіванок, сюрпризів і нових вражень. У школі з'явилось більше товаришів, але вона так і залишилась просто школяркою, і мріє продовжувати співочу кар'єру.

Дівчина впевнена - попереду ще багато роботи. Нині вона закінчує музичну школу, вчиться вокалу у досвідчених педагогів, і просто співає.