У понеділок, 9 березня, на території області зареєстровано три дорожньо-транспортних пригод, в яких 4 особи отримали тілесні ушкодження.

У понеділок, 9 березня, близько 01:00 в с. Локниця, по вул. Центральна, Зарічненського району водій мотоцикла «VIPER», 1995 р.н., житель с. Кутин, Зарічненського р-ну, з невідомих поки причин допустив наїзд на пішохода 1998 р.н., місцеву жительку.

Внаслідок ДТП, пішохід отримала тілесні ушкодження з якими була госпіталізована в реанімаційне відділення Зарічненської ЦРЛ.

Цього ж дня близько 02:30 в с. Городище, по вул. Незалежності, 36, водій мотоцикла VIPER 1993 р.н., житель с. Орлівка, Березнівського району, з невідомих поки причин допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz 611 D, який стояв на проїзній частині дороги.

Внаслідок ДТП: водій мотоцикла VIPER отримав тілесні ушкодження з якими був госпіталізований в реанімаційне відділення Березнівської ЦРЛ. Пасажир мотоцикла VIPER 1997 р.н., жителька с. Городище, отримала тілесні ушкодження з якими була госпіталізована в реанімаційне відділення Березнівської ЦРЛ.

Ще одна пригода сталася у м. Острозі на перехресті вул. Татарська-Козацька. Водій автомобіля «Opel Vivaro», 1965 р.н., проживає: с.Оженін, Острозького р-ну, з невідомих поки причин допустив наїзд на велосипедиста 1965 р.н., жителя с. Вельбівне, Острозького району.

В наслідок ДТП, велосипедист отримав т/у з якими був госпіталізований у травматологічне відділення Острозької ЦРЛ.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області