Мобільний оператор "МТС-Україна" виводить на ринок перший тариф на послугу 3G для масового сегменту.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з інформацією компанії, послуга "3G Безліміт" для масового сегменту буде доступна з 13 березня абонентам лінійок тарифів "Смартфон" і "Планшет". Її вартість послуги коливається від 50 до 90 грн в місяць.

Загалом 3G буде доступно в чотирьох тарифах: "Смартфон 0,25" (50 грн), "Смартфон 0,50" (90 грн), "Смартфон" (90 грн) і "Планшет" (70 грн).

Нагадаємо, що в січні МТС уклала угоду з компанією "Трімоб" про національний роумінг, що дозволило їй користуватися 3G (UMTS) мережею партнера в інтересах своїх клієнтів.

"Нова послуга з цією ж вартістю буде актуальна і для нашої власної мережі, у міру її запуску. Тобто абоненти, які замовляють цю послугу, зможуть потім користуватися будь доступною 3G-мережею - хоч "Трімоб", хоч МТС 3G ", - уточнила ЕП прес-секретар МТС Вікторія Павловська.

Нагадаємо, що МТС наприкінці лютого виграла у тендері з видачі 3G-ліцензій. У загальній складності розігрувалося три лоти. Дві інших ліцензії дісталися "Київстару" і life :).

Найдешевший 3G-тариф (по 50 грн на місяць) буде доступний тільки в п'яти західних областях - Львівській, Рівне нській, Тернопільській, Чернівецькій та Хмельницькій.

Джерело: Економічна правда.