Дітям шалено подобаються смаколики, однак, надмірне захоплення ними може призвести до збільшення ваги малюка, появи глистів та проблем зі шлунком. Та все ж є солодощі, які медики рекомендують їсти діткам (у помірній кількості, звісно).

Зефір Першим у списку доступних задоволень - всіма улюблений зефір, який є одним з найбільш корисних десертів При цьому, перевагу краще віддавати зефіру без будь-яких добавок. В продукті повинні міститися тільки яблучне пюре і патока. Крім цього, повинен бути яєчний білок і цукрова пудра. Особливість даного продукту полягає в тому, що на розщеплення цукру в організмі піде багато часу, тому трохи зефіру не зашкодить навіть на ніч.

Мармелад Мова йде про мармелад без цукрового обсипання. До складу цього десерту входять пектини, желатин, агар-агар і яблучне пюре. Основним компонентом мармеладу є фруктоза (цукор).

Мед Цим корисним продуктом нашкодити дуже складно. Можна пити чай без цукру, додаючи в чашку трохи меду. Крім цього, медом можна заправляти різні каші, перетворюючи їх у дивовижний і дуже корисний десерт. Мед є чудовим антидепресантом.

Йогурт з фруктами Діти обожнюють йогурти і фрукти, а їх поєднання змушує найменших лише раз за разом просити добавки.

Чорний шоколад Даний продукт також безмірно корисний. У ньому міститься близько 80 відсотків какао і (на відміну від молочного шоколаду) в ньому немає сої, цукру і рослинних жирів.