Третя щорічна мистецька премія імені Георгія Косміаді знайшла свого героя. Цю премію вручають митцям в галузі образотворчого мистецтва, які своєю працею довели що варті високого визнання. Премія також передбачає невеличку грошову винагороду. Найкращого митця обирає фахове журі, цьогоріч було три претенденти.

Живописець Микола Годун цьогоріч став лауреатом мистецької премії Георгія Косміаді. Її вручають митцям, які відзначились у різних галузях мистецтва - живопис, скульптура, графіка, декоративне мистецтво. Фахове журі саме обирає кого відзначити, чиновники на цей процес не впливають. За положенням премії усі номінанти повинні відповідати певним критеріям, зокрема презентувати персональну виставку. Тому майже одноголосно, серед трьох претендентів цьогоріч обрали Миколу Годуна.

Микола Годун проживає у селі Бабин, там же має власну майстерню. В останні роки несе мистецтво на село. Адже саме там влаштовує постійні мистецькі виставки. Каже це чи одна з найпочесніших нагород, однак на лаврах почивати ще зарано. Отриману премію, а це 5 тисяч гривень, планує вкласти у витратні матеріали - полотно, фарби та пензлики. Коли є матеріали, тоді, сміється митець, легше творити.

Нині роботи Миколи Годуна можна побачити у виставкових залах та галереях міста, а також у мистецьких фотоальбомах. Нагадаємо у 2013 році премію імені Георгія Косміаді отримав Костянтин Литвин, а у 2014 посмертно Анатолій Мартиненко. Організатори впевнені - премія додаватиме наснаги творити і надалі.