У Рівнераді вже почали думати про літо. Сьогодні мало не заборонили палити навіть на літніх терасах закладів громадського харчування. А ще - розглянули зо сто земельних питань, і вчергове заговорили про необхіднісь звернення до Кабінету Міністрів, з приводу зубожіння людей, через непомірний тиск тарифами на комірне, тепло та газ.

Як і очікувалося, питанням номер один на сесії Рівне ради була міська програма енергоефективності. Мовляв, ситуація в державі така, що треба економити на всьому, а відтак і на енергоносіях.

Далі - спробували подолати рестораторів та курців, і внесли на розгляд проект рішення про заборону паління навіть на літніх терасах закладів громадського харчування.

Хоча думки з цього питання розділились в сесійній залі, та після голосування на табло висвітилось "Рішення не прийнято". Свої голоси "за" заборону тютюну навіть на літніх майданчиках віддали лишень 20 міських депутатів. І далі - перейшли до земельних питань. На всі ж нарікання рівнян на реформи, які вдарили по гаманцю. - пояснення мали одне.

Щоправда сьогодні до урядовців депутати так і не звернулись. Зате відмовили СБУшникам у виділенні землі на місці парковки на 16 Липня для будівництва аж 12-ти квартир силовикам.