Здебільшого грітимуться грубками на твердому паливі або електроконвекторами. Щоправда, великі приміщення такими обігрівачами не нагріти, кажуть громадські спостерігачі. Як ще боротимуться з холодом у районах — дізнавалися наші кореспонденти.

Село Гільча Друга, на Рівне нщині . Обиратимуть Президента тут, як і в більшості сіл країни у місцевому клубі. Культурну програму у закладі поки що прикрили — вибори на носі. Вже майже встановили урни та кабінки для голосування. Місцева школа пообіцяла позичити столи для роботи комісії. Підготовка до виборів йде за планом, дошкуляє лише холод.

Щоправда, чи нагріє обігрівач простору залу — не відомо. Мовляв усе залежить від погоди, каже голова комісії. Не відомо і хто платитиме за кіловати енергії, які накрутить цей обігрівач.

До Урвенської сільської ради крім Гільчи Другої входить ще п'ять сіл, а це ще три виборчі дільниці. Їх опалюватимуть грубками. Вже й дров закупили, щоправда за кошти сільської ради. Якщо члени комісії постійно чергуватимуть біля буржуйок то й не мерзнутимуть.

І все ж члени комісії, планують одягатися потепліше у день виборів, адже працюватимуть більше доби. І сподіваються, 17 січня великого морозу не буде.