Працівники карного розшуку Рівненського міського відділу міліції в ході реалізації оперативної інформації, отриманої від колег з управління Рівненської та Тернопільської областей і департаменту карного розшуку МВС України, затримали злочинну групу у складі двох чоловік, громадян республіки Молдова, після вчинення чергового тяжкого злочину.

– За попередньою інформацією, зловмисники вчиняли крадіжки з квартир не лише на Рівне нщині , а й на території інших областей, - повідомив заступник начальника УМВС Володимир Голубош. – До помешкань злодії проникали шляхом злому серцевини замка або підбору ключів. Викрадали гроші та золоті вироби. Вже відомо про їх причетність до чотирьох квартирних крадіжок у Рівному. Вилучено знаряддя вчинення злочинів та викрадені речі. Зловмисники діяли зухвало, в густонаселених районах міст, в денний час доби.



pic

Міліціонери встановили, що одному з крадіїв 27 років, іншому – 30. Наразі триває підготовка матеріалів щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні тяжкого злочину та затримання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.



pic

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення причетності крадіїв до інших злочинів на території Рівне нської області та за її межами. Про це повідомили на сайті СЗГ УМВС України в Рівне нській області