Діяли вдень, коли люди були на роботі. У чоловіків вже багатий злочинний досвід. Вчиняли крадіжки й у інших областях. Були затримані у Рівному.

Прикраси, гроші, мобільні телефони, фотоапарат – саме такі цінності виносили злочинці з рівненських квартир. На вулиці Київській їх затримали на гарячому.

До помешкань злодії проникали шляхом злому серцевини замка або підбору ключів. Викрадали гроші та золоті вироби. Вже відомо про їх причетність до чотирьох квартирних крадіжок у Рівному. Вилучено знаряддя вчинення злочинів та викрадені речі. Зловмисники діяли зухвало, в густонаселених районах міст, в денний час доби. Одному з злочинців 27 років, іншому 30. Люди затримані. Квартирні крадіжки – це найпоширеніший злочин як у Рівному так і в області. Кілька порад як вберегти своє помешкання від злодіїв дають міліціонери.

Надійні вікна, двері, грати, сигналізація – це найдієвіше за словами правоохоронців. Якщо загубили ключі від вхідних дверей, негайно поміняйте замок. Не будьте байдужими, посильте пильність і подбайте про власну безпеку.