Подія трапилась в селі Оженин, Острозького району.

26-річний співробітник НДЕКЦ при обласному управлінні міліції, який працював в Острозькому РВ УМВС, не впорався з керуванням свого Мерседеса, внаслідок чого - врізався спочатку в земляний насип, а потім і в Ауді, яка їхала на зустріч.

Після скоєння аварії міліціонер не став чекати приїзду ДАІ і почав тікати з місця події, але за кількасот метрів від місця аварії у автомобіля відпало колесо, тож водій продовжив втечу пішки. В автомобілі залишилось двоє його колег (теж міліціонерів), один з яких був на стільки п'яний, що від ДТП навіть не прокинувся. На місце пригоди горе-водій повернувся кількома годинами пізніше, у супроводі кількох колег з тверезим молодиком, який хотів взяти провину на себе. Але місцеві мешканці спільно зі свідками пригоди, та активістами "дорожнього контролю" вивели правоохоронця на "чисту воду". Тож старший експерт НДЕКЦ кинувся навтьоки темними сільськими вулицями, але за 100 метрів його наздогнав інспектор ДАІ. Здаватися по-хорошому міліціонер колегам не хотів, тож затіяв бійку з ДАІшником.

Вже у кайданках "винуватця дійства" привели на місце пригоди і запропонували пройти тест на алкоголь. 26-ти літній міліціонер - відмовився, так само, як і показувати свої документи колегам. В медустанові міліціонер тест на алкоголь проходити відмовився, хоча і мав явні ознаки сп'яніння. Напевно через оковиту він і погрожував розправою активістам ДК та журналістам, які були свідками освідчення.

Місцеві мешканці розповідають, що це далеко не перший інцидент, влаштований саме цим міліціонером, в нетверезому стані. Попередні кілька випадків старшому експерту НДЕКЦ сходили з рук.

pic

pic

pic