Від монологу до діалогу - таке надзавдання поставили перед собою організатори третього батьківського форуму рівненського міського палацу дітей та молоді. Цьогоріч захід отримав назву - "Трикутник довіри", щоб батьки , діти та педагоги зрозуміли один одного. Головний акцент зробили на дітях, адже часто батьки не враховують їхні бажання і пропонують їм власні не втілені мрії.

А ви знаєте про що мріють, і чого хочуть ваші діти? Це ж запитання нині ставлять перед батьками своїх вихованців у Палаці дітей та молоді. Організатори запросили батьків різного віку аби поговорити відверто про дітей. Кажуть, сьогодні потрібно почути свою дитину і зрозуміти її бажання.

Організатори впевнені, налагоджуючи діалог між трьома сторонами буде результат. Багато дітей старшого віку відвідують ПДМ, а батьки при цьому навіть не знають про це. Тому сьогодні варто говорити про трьохсторонню довіру, між усіма учасниками. І діти посідають головне місце. Батьки це розуміють, і охоче йдуть на діалог.

Шістнадцятирічна Ксеня до форуму приєдналася вперше. Каже її мама, також вихованка Палацу , тому проблем у спілкуванні не мають. Але таке порозуміння потрібно донести й до інших батьків.

Діти показали батькам кілька життєвих сцен, розкриваючи свої потаємні мрії. Психолог роз'яснив батькам їхню роль у вихованні дитини. А організатори впевнені, відкрите спілкування по щирому налагодить трикутник довіри.