28 березня о третій годині ночі до Острозького міського відділу надійшло повідомлення від жителя села Верхів, що в один із місцевих магазинів намагаються проникнути троє невідомих осіб. Одного зі зловмисників впіймав місцевий житель. Ним виявився 14-річний Андрій зі Здолбунівського району.

До магазину відразу виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події. Міліціонери доставили неповнолітнього до Острозького МВ УМВС України в Рівне нській області та відразу повідомили його матір. Правоохоронці брали пояснення у зловмисника в присутності матері, та близько п'ятої години ранку їх відпустили додому.

Цього ж дня о 18.30 години до міліції надійшло повідомлення з приймального відділення Острозької центральної районної лікарні, що до них доставлений 14-річний Андрій із численними забоями та струсом головного мозку. Лікарям хлопчик повідомив, що його побили працівники острозької міліції, однак камера відеоспостереження, яка встановлена в міському відділі, зафіксувала момент побиття батьками цього неповнолітнього хлопця безпосередньо на території міліції.

— За оперативною інформацією 14-річний Андрій причетний до ряду крадіжок з торгівельних об'єктів у Здолбунівському районі, — зазначив начальник Здолбунівського РВ УМВС Олексанр Панасюк. — Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення інших злочинів, скоєних неповнолітнім.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області