30 березня близько 18 години в кафе на вулиці Шухевича в Рівному 43-річний Юрій наніс один удар ножем 29-річному рівнянину. Потерпілий з проникаючим ножовим пораненням живота доставлений до реанімації. Правоохоронці затримали зловмисника, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

До міліції зателефонувала офіціантка кафе та повідомила про сутичку між відвідувачами. Слідчо-оперативна група міського відділу негайно виїхала на місце події. Правоохоронці з’ясували, що чоловіки відпочивали за окремим столиком. В цей час до потерпілого з товаришем підсів невідомий для них нетверезий чоловік. Він поводив себе неадекватно і на всі прохання офіціантки залишити заклад не реагував. Нічого не пояснюючи, Юрій схопив ножа та накинувся на потерпілого. Після цього він вибіг на вулицю, де його і затримали самі ж відвідувачі кафе.

— Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив виконуючий обов’язки начальника Рівне нського МВ УМВС Василь Зелінський. — Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, та неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Юрія затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тривання. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області

pic

pic

pic