З 26 по 27 березня на базі спортивного комплексу Головного управління ДСНС України у Вінницькій області проходив Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях серед юнаків. У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів – це 14 команд із усіх регіонів України.

Збірні команди юних спортсменів-прикладників були представлені трьома віковими групами. Рівне нську область на Чемпіонаті представляла команда, до складу якої увійшли юні спортсмени: Іван Дем’янчук, Антон Томашевський, Артем Піроєв, Іван Шмулига, Дмитро Швирид і Віталій Шеремета.

Протягом двох днів юнаки змагалися у двох видах: підйом по штурмовій драбині у вікно другого та третього поверху навчальної башти, подолання стометрової смуги з перешкодами.

Так, в перший день змагань в підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху навчальної башти друге місце виборов Іван Дем’янчук з результатом 7,99 сек. Другий день також приніс в скарбничку області ще одну срібну медаль, а саме в подоланні стометрової смуги з перешкодами друге місце зайняв Антон Томашевський з результатом 20,69 сек.

За підсумками змагань переможцями цьогорічного Чемпіонату стала збірна команда Івано-Франківської області, срібло виборола Волинська область, бронзу – Миколаївська область.

Рівняни гідно боролися, завдяки бажанню та докладанню зусиль кожного спортсмена, з-поміж інших достойних суперників зуміли досягти гарних результатів, виборовши п'яте загальнокомандне місце.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Рівне нській області.

pic

pic