Як працювати на благо України знають у Рівному. Причому у вільний від роботи час. Група жінок займається пошиттям маскувальних костюмів для снайперів, так званих "кікімор". Чому і звідки такий волонтерський запал - дивіться у наступному сюжеті.

Ось так виглядає костюм для снайпера. Сленгова назва маскувального костюму - кікімора. У даному ательє над нею працює кілька жінок, кожна з них має своє завдання. Починає роботу Тетяна.

Далі кікімору плете до чотирьох жінок. Процес клопіткий та доволі довгий. Одна людина може зробити костюм за десять днів, якщо ж працює декілька людей то займає це близько 5ти днів. Кожен костюм шиється для потреби конкретного бійця і більше дня після пошиття річ на складі не залишається. Одна з жінок - Наталя. Бійці та волонтери дали їй прізвисько "павучок", тому що її спеціалізація - маскувальні сітки.

У вільний від роботи час в швейному цеху збирається до 20ти жінок, які готові допомагати бійцям, проте волонтерських рук не буває забагато, тому жінки закликають усіх небайдужих приходити і долучатися до роботи.