4 квітня у німецькому Гюстрові пройшов традиційний міжнародний турнір Internationaler Osterpokal. Перемогу у гонці святкував представник Чехії Зденек Холуб. Участь у змаганнях взяв і рівнянин Станіслав Мельничук. Виступ молодого гонщика закінчився жахливим падінням.

Турнір у Гюстрові проходив по сітці серії Гран-Прі. Участь у змаганнях взяли гонщики з восьми країн. Основну групу звісно ж складали представники Німеччини. Однак у великому фіналі кращим виявився чех Зденек Холуб. Молодий гонщик випередив німця Кайя Хекенбека, датчанина Расмуса Йєнсена та добре відомого рівнянам Крістіана Хефенброка.

Українець Станіслав Мельничук з'являвся на доріжці лише двічі. Дебют у гонці відбувся у третьому заїзді. Мельничук перетнув лінію фінішу на третій позиції, поступившись Хефенброку та Хаупту. В актив рівнянський гонщик може записати перемогу над відомим датчанином Патріком Хугардом.

У десятому заїзді гонки на вході у другий віраж Станіслав допустив жахливе падіння (див. відео). За словами наших колег з Німеччини, після падіння Стас власними силами покинув трек, однак в цей день більше на доріжку не виїжджав.             Саме на цьому треку у Гюстрові в наступну суботу відбудеться другий раунд Speedway Best Pairs Cup. Збірну Німеччини представлятимуть Кай Хукенбек та екс-учасник циклу Гран-Прі Мартін Смолінська. На позиції резервного заявлений Тобіас Буш.

Заїзд в якому жахливого падіння зазнав Станіслав Мельничук

фото: FK93 - Photography

pic

pic