У північних районах Рівненщини триває благодійний тур зі збору коштів бійцям АТО та на лікування по відновленню кульшового суглобу бійця з батальйону «Горинь» Андрія Смердова.

03 квітня захід, що проводить благодійний фонд «Руєвит», відбувся в смт. Володимирець на території 11-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівне нській області.

На запрошення організаторів відгукнулося чимало мешканців райцентру та навколишніх сіл, серед яких переважну більшість складала молодь. Представники благодійного фонду пригощали всіх бажаючих смачним кулішем та кавою. Жоден з відвідувачів заходу не залишився осторонь і з кожною хвилиною грошові скриньки для пожертв наповнювались коштами.

Користуючись масовістю заходу, співробітники Держслужби з НС провели серед присутніх профілактично-роз’яснювальну роботу з основних питань безпекижиттєдіяльності. Рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки в побуті, під час відпочинку в лісопаркових зонах, а також порядок дій на випадок виникнення пожежі.

Спілкуючись з населенням, працівники Служби порятунку зосереджували увагу громадян на дотриманні заходів безпеки при виявленні підозрілих предметів, що можуть містити вибухівку. Для кращого закріплення навичок рятувальники демонстрували фотознімки замаскованих під іграшки, солодощі чи побутові речі вибухонебезпечних предметів.

Разом з тим, учасникам заходу співробітники ДСНС показали зразки сучасної зброї та боєприпасів, що використовуються в зоні АТО, а також муляжі артснарядів, мінометних мін та гранат часів Першої та Другої світових війн, які найчастіше піротехніки Служби порятунку знешкоджують на території Рівне нщини. Всі присутні громадяни отримали від рятувальників пам'ятки, брошури, плакати та листівки з основних правил безпеки життєдіяльності.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Рівне нській області

pic

pic

pic