У Млинові відбулися завершальні ігри щорічного зимового Чемпіонату із міні-футболу. Команда Млинівського райвідділу міліції вже кілька років поспіль займає призові місця. Цього разу вона виборола другу сходинку п’єдесталу.

Турнір, що розпочався у січні, кожного тижня збирав на футбольному полі гравців та вболівальників не лише Млинівщини, а й сусіднього Дубенського району. Змагання розгорілося між 22 командами.

У запеклій боротьбі за першість чемпіонату третє місце посіла дубенська команда із клубу «Гера», друге – команда Млинівського РВ УМВС, а переможцем турніру стала збірна команда із сіл Береги і Смордви «Вікторія». У команді правоохоронців відзначили і кращого бомбардира – колишнього беркутівця Сергія Гоменюка, який за час усіх ігор 21 раз поцілив у ворота противників. На завершення капітан команди, начальник Млинівського райвідділу УМВС Сергій Волков, привітав гравців із призовим місцем та побажав здобути перемогу у наступному турнірі.

Про це повідомили у прес-службі Млинівського РВ (із обслуговування Демидівського та Млинівського районів) УМВС України в Рівне нській області