Нагадаємо, кривава різанина сталася у селі Нова Рафалівка. Жертвами вбивці стали двоє чоловіків, 34 та 29 років. Одному із них він завдав три удари ножем, іншому 18. Від цих поранень вони померли на місці події. Тіла загиблих знайшли місцеві жителі, вони і повідомили про це до міліції.

Підозрюваний – 26-річний місцевий житель, з ним товаришували обидва чоловіки. Зловмисник був раніше судимим за збут наркотиків.

Чому убив, чітко пояснити не зміг. Каже, що був дуже п'яним, під час застілля посварився з друзями та дуже розгнівався на них. За що саме, зараз вже не пригадує.

Про мотиви злочинець відмовляться говорити. У всьому зізнався, але мотиви відмовився говорити. Вони всі місцеві, в селі один одного знають. На судових засіданнях молодик свою вину визнав повністю та у скоєному розкаявся. Він розповів, що того дня вони разом із знайомими випивали, коли двоє із них почали лаятися та обзивати його. Тож чоловік не витримав і вихопив із кишені розкладного ножа, яким і порізав людей. Після скоєного із оселі він втік, а знаряддя вбивства викинув. Завершилися судові засідання у цій справі: різник отримав 15 років ув’язнення.