Комфортний проїзд починається із зупинки, де рівняни, власне і чекають на громадський транспорт. У Рівному чимало зупинок тривалий час були досить занедбані. Тож відновити їх, щоб громадянам було зручно користуватися, а місто мало гарний вигляд, взялися небайдужі.

Нині чимала кількість зупинок громадського транспорту у Рівному знаходиться у занедбаному стані. У минулому щовесни, міські перевізники ремонтували та облаштовували їх власним коштом, проте цьогоріч цим займатися стало нікому. Проте знайшлися небайдужі люди, які вирішили допомогти облаштовувати зупинки. Зокрема депутат міськради Олександр Нестерук. Він вже опікується чотирма зупинками по вулиці Олени Теліги. Транспорт тут зупиняється у шести місцях, та лише одна зупинка була більш менш зручною для рівнян. Але вік її вже давно минув, відтак ржава, громіздка, кількадесят разів перефарбована конструкція нещодавно була демонтована.

Та переобладнання однієї старої зупинки не єдине завдання, яке ставив перед собою депутат. Два тижні тому, ще в одному місці почали облаштовувати повноцінну зупинку з навісом та лавочкою. На тих же ділянках, так званих "кишеньках", де повноцінні конструкції не поміщаються встановлюватимуть лавочки, смітники та дорожні знаки. Депутат для виконання поставлених перед собою завдань заручився допомогою підприємства "Рівне теплоенерго". Саме працівники цього підприємства демонтовували стару конструкцію та встановлювали нові.

Завдяки сприятливим погодним умовам, наявності усіх потрібних матеріалів та відповідного обладнання, усі роботи працівниками "Рівне теплоенерго" були виконані менш аніж за три тижні.

В свою чергу, начальник міського управління транспорту, Віталій Миронюк каже, проведені роботи - не останні на вулиці Олени Теліги. Ще одну зупинку зроблять за кошти міського бюджету і вже до кінця поточного року жителі вказаної вулиці зможуть нею користуватись.

Ініціативу Олександра Нестерука, підтримали місцеві мешканці, які були приємно здивовані і вдячні за такий подарунок.