2 квітня на мікрорайоні Північний у Рівному на кінцевій зупинці Льонокомбінату побили чоловіка - власника магазину. Таку інформацію розмістила у ((https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=826023604143772&id=100002084195469&fref=nf)(соцмережі ФБ рівнянка)). Журналісти ((http://rivne1.tv/)(Rivne1.tv)) звернулись за коментарем до працівників СЗГ УМВС у Рівному.

Як повідомили у прес-службі СЗГ УМВС, 2 квітня до працівників міліції надійшло повідомлення, що на вул. Фабричній бійка між невідомими. На місце події виїхала міліція. Та коли правоохоронці прибули за вказаною адресою, тих, хто бив, уже не було. Потерпілий же сказав, що не має жодних претензій і заявляти в міліцію не буде. Незважаючи на це правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України.

Наступного дня, 3 квітня, потерпілий звернувся в Дубенську ЦРЛ з тілесними ушкодженнями. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Матеріали справи додали до попереднього провадження.

Правоохоронцями встановлено, що ці люди товаришували. В той день розпивали спиртне. Після чого між чоловіками виникла сутичка.

Зараз потерпілий начебто перебуває в лікарні.