На Рівненщині вчителька на уроці здоров'я поранила ученицю. Педагог встромила кулькову ручку дівчинці у палець руки - бо та обіперлася на вчительський стіл. Інцидент стався на очах у цілого класу. Школярі розповідають, це вже не перший випадок, коли вчителька-завуч з виховної роботи зловживає силою. Сама педагог свою дотичність до дитячої травми заперечує. Але міліція таки відкрила кримінальне провадження, освітяни проводять внутрішнє розслідування, а батьки відмовляються відпускати своїх дітей на уроки до цієї вчительки.

Інцидент стався у школі села Білів, це Рівне нський район. У восьмикласників був урок охорони здоров'я. Вчителька пояснювала нову тему. Дві дівчини пересіли на першу парту аби було краще чути.

Свідками події став увесь клас.

Школярка одразу пішла до директора школи.

Учениці надали медичну допомогу. Сама ж вчителька, а по сумісництву заступник директора з виховної роботи, попри слова інших школярів, стверджує - дівчину не чіпала.

Утім школярі кажуть, схожий інцидент з вчителькою не перший. Вона вже навіть отримувала догану.

Не знаходять спільної мови з колегою і педагоги.

Сама ж вчителька стверджує, це її всі ображають. А школярі навіть б'ють. Тому постійно дзвонить у міліцію.

Щодо постійних дзвінків на 102, у міліції підтверджують. Та кажуть, ознак складу злочину не виявляли. Тим часом відкрили кримінальне провадження відносно самого педагога за нанесення легких тілесних ушкоджень школярці.

Паралельно освітяни розпочали службове розслідування.

Вчителька ж апелює тим, що всі проти неї змовилися.

Інша сторона конфлікту, такої аргументації не розуміє. Тим часом ,кажуть батьки, написали заяву для керівництва управління освіти з проханням звільнити вчительку.

Нині батьки своїх дітей на уроки до цього педагога не пускатимуть і сподіваються, що результати слідства будуть на їхню користь.