Під час розслідування кримінального провадження, відкритим слідчим управлінням УМВС України в Рівненській області, слідчим міського відділу за участі працівників Управління служби безпеки в помешканні 47-річного рівнянина вилучено боєприпаси та арсенал до зброї.

- Здійснюючи санкціонований обшук у квартирі рівнянина, правоохоронці виявили 70 патронів до автомата Калашникова, 21 патрон калібру 8,9 мм та 47 – калібру 7,62 мм, - повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Рівне нській області Володимир Голубош. - Крім того, чоловік зберігав магазин до автомата, футляр до гранатомету, оптичний приціл, глушник до снайперської гвинтівки Драгунова 7,62 мм та мисливський ніж. Увесь арсенал вилучено та направлено на судово-балістичну експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

За результатами проведення експертизи вирішуватиметься питання щодо повідомлення про підозру мобілізованому військовослужбовцю у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. З’ясовуються обставини щодо походження цих боєприпасів та мету їх зберігання. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими пристроями чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області