Нагадаємо, рік тому Білий зайшов у робочий кабінет прокурора ображав та тягав його за краватку. Бо той затягував з оголошенням підозри злочинцю. Нещодавно прокурор вирішив згадати про даний інцидент і вимагає компенсацію.

Все відбувалось на очах журналістів, відеокамер та міліціонерів. Шарпанину Музичка з прокурором побачили всі, адже дане відео облетіло увесь світ.

З того часу пройшло трохи більше року. Багато чого змінилось. Музичко мертвий. Начальника РВ міліції Ігоря Денисюка від посади відсторонено, слідчого звільнено. Там само працює прокурор Андрій Таргоній. Про випадок не забув. Хоче отримати матеріальну компенсацію від міліціонерів, які тоді спостерігали за дійством і ніякого опору Білому не чинили. А саме від колишнього начальника та слідчого вимагає 3 мільйони гривень. Дев’ятого квітня Рівне нський міський суд почав розгляд позов Андрія Таргонія. Він заявив, що потребує посиленого харчування та лікування, бо після інциденту з Музичком у нього безсоння, втрата душевної рівноваги та переслідують страхи. Поки суд тільки ознайомлюється з матеріалами, почався допит свідків. Яким буде результат, ми обов’язково повідомимо вам у наступних випусках Патруля.