Посольство Франції в Україні та Альянс Франсез Рівного презентують концерти французьких гуртів, що вперше пройдуть лише в Рівному, Києві та Одессі!

В рамках "Французької весни в Рівному" 17 квітня о 18:00 відбудеться виступ відомого французького дуету "Archimède", який разом з своїми музикантами вперше завітає на Україну.

Дует Archimède – два брати Ніколя та Фредерік Буанар, послідовники групи Oasis і співака Жака Дютрона. Виконавці в стилі бріт-поп, але з текстами французькою, наповненими різними смислами, гумором, а інколи й чіткою іронією.

Ефектні мелодії, поп-аранжування з легким віянням звуків ретро, соковитий тембр, що привертає увагу і тексти пісень, які зачіпають за живе і поєднують сарказм, іронію, споглядання й політичний контекст – все це представлене слухачеві у простому та легкому стилі...

21 квітня 2015 року о 19-00 рівненській публіці пощастить відкрити для себе одну з найбільш привабливих тенденцій європейського джазу, а саме тріо “Bey Ler Bey”.

В кінці 2010 року Флоріан Демонсан - аккордеон, тоді вже відомий джазмен, зустрічає Васіма Халала – східні барабани, та Лорана Клуе - кларнет. Разом вони вирішують створити оригінальне тріо, поєднавши спільну культуру балканської музики та чутливість cучасного французького джазу.

Під час своїх концертів ці троє шукачів пригод відтворюють на сцені справжню майстерність та креативність, покладаючись на інструментальні тони та манеру гри, що переносять нас на простори між Чорним і Середземним морями.

17 квітня 2015 року, 18-00, бар – ресторан «Jazz& Blues», бріт - поп дует «Archimede».

21 квітня 2015 року, 19-00, бар – ресторан «Jazz&Blues», джазове тріо «Bey Ler Bey Trio».