Жахлива аварія сталась у Дубровицькому районі. Автомобіль Рено Кенго злетів у кювет і врізався у дерево. Двоє людей загинули на місці пригоди, а саме 28-річний водій та його тримісячний син. За життя дружини та трирічної дочки борються медики.

Родина їхала автомобілем Рено Кенго. У салоні був 28 – річний батько, на рік молодша дружина і їхні двоє дітей, трирічна дочка і тримісячний син. Люди мешкали у селі Жадень, Дубровицького району. По дорозі додому водій не впорався з керуванням.

Від удару об дерево автомобіль перетворився на купу металу. Пасажирів затисло у середині.

Травми несумісні із життям отримав водій Рено та його тримісячний син. Люди загинули одразу. 27-річна жінка потрапила у реанімацію місцевої лікарні. Її стан надто важкий. Трирічна дочка постраждала найменше. У неї струс головного мозку, забої, ссадини. Дівчинка перебуває у дитячому відділенні мед закладу. За фактом смертельної ДТП відразу почалось слідство. Експертиза має встановити у якому стані перебував водій. Також досліджується дорожнє покриття. Адже буревій позривав на дорогу гілля, можливо через це автомобіль опинився у кюветі.