Негода на Рівненщині знову наробила біди. Сильні пориви вітру викорчовували дерева, зривали дахи, валили бігборди та пошкоджували лінії електропередач. Відтак, щонайменше 150 населених пунктів Рівненщини повністю, або частково лишилися без елеткропостачання. Нині наслідки негоди ліквідовують аварійні бригади та рятувальники.

Негода, що розгулялася Рівне нщиною напередодні, завдала чимало збитків. Так, найбільше за даними енегретиків постраждали Рівне нський, Здолбунівський, Дубенський і Млинівський райони. Загалом же в області без світла повністю або частково лишилось близько 150 населених пунктів. Причиною тому стало те, що на лінії електропередач падали гілки дерев, що не витримували сильних поривів вітру. А вітер був сильний - очевидці знімали негоду на мобільні телефони.

А це вже наслідки буревію - у Рівному він повали дерева та бігборди, в області позривав покрівлю з будинків, пошкодив паркани. Тож до ліквідації наслідків негоди приступили рятувальники. Вони надавали оперативну допомогу мешканцям регіону. У місті Сарни спеціалісти управління надавали допомогу з прибирання 14 повалених вітром ялин, які впали в результаті сильних поривів вітру. З автодороги «Острог-Оженіно-Бугрин», довелося прибирати дерево, яке впало на проїзну частину та перекрило проїзд для транспорту. Найбільше,кажуть рятувальники негода наробила біди на Сарненщині.

Паралельно працюють аварійні бригади Рівне обленерго, які відновлюють енергопостачання у населених пунктах, що постраждали внаслідок негоди. Станом на 11 годину без світла лишалось близько 45 населених пунктів області. Втім, робота кипить. А енергетики вкотре застерігають - не можна наближатись до обірваних дротів щоб не наробити біди. Тим часом збитки, завдані стихією поки встановлюються. Але найголовніше, за інформацією оперативних служб, з людей ніхто не постраждав.