З початку року ПриватБанк проводить виплати вкладникам 11-ти збанкрутілих фінансових установ. Як отримати детальну інформацію про порядок виплат клієнтам ліквідованих банків - дізнаєтесь у наступному сюжеті.

Клієнти збанкрутілих фінансових установ довіряють свої гроші ПриватБанку. З початку року ПриватБанк проводить виплати вкладникам 11-ти збанкрутілих фінансових установ. У Рівне нській області таким клієнтам за три місяці вже видано понад 38 млн грн. Для отримання коштів клієнтам потрібно звернутися до найближчого відділення ПриватБанку з паспортом. Виплати вкладникам проводяться в межах вкладу, включаючи відсотки, які нараховані на дату початку процедури ліквідації збанкрутілих банків, але не більше 200 тис. грн за всіма вкладами одного клієнта.

"Щоб зацікавити клієнтів ліквідованих банків, приватбанк пропонує особливі умови розміщення коштів на депозитних вкладах. Переважна кількість клієнтів, враховуючи високі відсотки за депозитами - до 25% у гривні і до 13% у валюті та зручні акційні умови розміщення коштів, стають вкладниками приват банку. В цілому за неповні 3 місяці оформлено нових вкладів серед клієнтів збанкрутілих банків на суму близько 14 млн грн".

ПриватБанк є найбільшим учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. У 2015-му році ПриватБанк виплачує кошти клієнтам таких ліквідованих фінансових установ: ПАТ «Брокбізнесбанк», ПАТ Банк «Форум», ПАТ «КБ« СоцКом БАНК », ПАТ« РЕАЛ БАНК », ПАТ« ЕРДЕ БАНК », ПАТ« БАНК «ТАВРИКА», ПАТ «Старокиївський банк», ПАТ «КБ« ПІВДЕНКОМБАНК », ПАТ« АВТОКРАЗБАНК », ПАТ« КБ «Демарк », ПАТ«ВіЕйБі Банк». Детальну інформацію про місцезнаходження найближчого відділення ПриватБанку, про порядок виплат клієнтам ліквідованих банків, а також про депозитні програми ПриватБанку можна отримати, зателефонувавши на номер 3700 (з мобільного безкоштовно), або на сайті www.pb.ua.