Сьогодні зранку на вулицях Льонокомбінатівська та Млинівська відбулася ((http://www.rivne1.tv/news/47369)(стрілянина)). В обох випадках використовувалася пневматична зброя.

Постраждали двоє рівнян. Вони з поранененнями доставлені до лікарні , їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

На місця події негайно виїхало керівництво УМВС України в Рівне нській області. Зараз там працюють слідчо-оперативні групи разом з експертами. Встановлено, що потерпілі між собою знайомі.

Міліціонери встановили особу зловмисника. Проводяться усі необхідні слідчі розшукові дії для його затримання.

Зі слів заступника начальника УМВС України в Рівне нській області Володимира Голубоша, 17 квітня о 08.59 годині до міліції надійшло повідомлення зі станції швидкої допомоги, що з вулиці Млинівської з вогнепальними пораненнями доставлений 32-річний рівнянин Юрій. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок пострілів з пневматичного пістолету невідомою особою. Автомобіль «PEUGEOT» отримав механічні пошкодження. Через 15 хвилин до міліції поступив дзвінок, що на вулиці Льонокомбінатівській отримав тілесні ушкодження 31-річний рівнянин Олександр. На місці події слідчо-оперативна група виявила пошкоджений в такий самий спосіб автомобіль марки «BMW». Потерпілих відразу госпіталізували до Рівне нської центральної міської лікарні, де вони і розповіли правоохоронцям, що знайомі між собою та особа зловмисника їм відома. Міліціонери відпрацьовують версії щодо мотивів скоєння злочину, зокрема, особисті неприязні стосунки та хуліганські спонукання. 32-річний Юрій працює в одному із рівненських готелів, а інший — на станції технічного обслуговування автомобілів. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області