У лікарні помер пасажир «MITSUBISHI» — підполковник з військової частини з Володимир-Волинського.

Як стало відомо «РВ», лікарям обласної клінічної лікарні не вдалося врятувати життя потерпілого пасажира «MITSUBISHI PAJERO», 39-річного підполковника Олексія Цигикала з в/ч ПП В 0259 (колишня 51 ОМБР) з міста Володимир-Волинського на Волині.

Нагадаємо, що вчора близько 11-ої вечора поблизу села Великий Житин зіткнулися легковик «NISSAN MAXIMA» та позашляховик «MITSUBISHI PAJERO». Внаслідок ДТП 34-річний рівнянин Руслан Іваник, який керував «Ніссаном», загинув на місці пригоди. Двох пасажирок цього авто доставили у центральну міську лікарню Рівного, 18-річну рівнянку Олену госпіталізували в травматологічне відділення, а 36-річну Галину з села Олександрії — в реанімацію. Також були госпіталізовані у тяжкому стані водій та двоє пасажирів «MITSUBISHI», водій в ЦМЛ Рівного, а пасажири — в обласну клінічну лікарню.

За попередніми даними, легковик їхав у напрямку Рівного та вискочив на зустрічну смугу руху. А позашляховиком троє військовослужбовців в/ч ПП В 0259 прямували на Рівне нський загальновійськовий полігон. Всі причини та обставини ДТП продовжують з'ясовувати слідчі.