Завдяки інформації, яку надав семикласник, вдалося розкрити крадіжку ноутбука. За допомогу правоохоронцям Іван Нетецький отримав подяку від очільника районної міліції.

У листопаді 2014 року до міліції звернулася 33-річна жителька с. Гільча Здолбунівського району та повідомила, що з її будинку викрали ноутбук. При огляді місця події будь-яких слідів проникнення до житла експерти не виявили. Міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Про місце знаходження викраденого ноутбука міліціонерам, які навідалися до школи, розповів однокласник потерпілого. Школяр мимоволі згадав, що у його знайомих хлопців невідомо звідки з’явився ноутбук. Завдяки цій інформації правоохоронці встановили причетність до крадіжки товаришів потерпілого. Неповнолітні зловмисники часто навідувалися в гості і знали місце схову ключа від будинку.

- Вчинок семикласника заслуговує на повагу, — зазначив начальник Здолбунівського районного відділу міліції майор міліції Олександр Панасюк. — Керівництво Здолбунівського РВ УМВС висловлює щиру подяку батькам, а також вчителям навчального закладу за виховання гідного підростаючого покоління.

Про це повідомили у прес-службі Здолбунівського РВ УМВС