Вихованець Рівненської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Мартинюк виборов бронзу на Чемпіонаті України з греко-римської та вільної боротьби.

Спортсмен змагався у ваговій категорії до 59 кг. Борця підготував тренер вищої категорії Петро Нагорний, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон Європи.

Чемпіонат відбувся 6-9 квітня в місті Харків. Позмагатись приїхала борцівська еліта з усієї України – близько п’яти сотень найсильніших спортсменів, чемпіонів та призерів Олімпійських ігор, Чемпіонатів світу та Європи.

Також на цих змаганнях учні ШВСМ Микола Олійник та Лариса Скоблюк посіли 5 місце у вагових категоріях до 66 та до 55 кілограм відповідно. Їх тренували Петро Нагорний та Денис Кайда.

«Борці, які на Чемпіонаті України вибороли 1-5 місця, братимуть участь ще в двох міжнародних змаганнях, - розповів заступник начальника управління молоді та спорту ОДА Петро Нагорний. - За їх результатами буде сформовано остаточний склад для участі в І Європейських Іграх в Баку та Чемпіонаті світу у Лас-Вегасі».

pic

pic