Бігу, стрибкам та ходьбі - Так! У Рівному стартували сорок другі Всеукраїнські змагання з легкої атлетики. Турнір одного з основних і наймасовіших видів спорту на міському стадіоні "Авангард" розпочали з урочистого параду його учасників. Їх до речі понад 350 та прибули вони до Рівного з усіх куточків нашої країни.

Спортивна гордість Рівного - Яна Пятковська, на стадіоні "Авангард" разом з учасниками - юніорами відкриває 42 Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "Кубок Рівного". У спортивну кар'єру дівчина потрапила завдяки танцям, а згодом, спробувавши свої сили, вирішила присвятити своє життя легкій атлетиці. Нині Яна ще й працює тренером в обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву.

Учасник змагань з Хмельниччини Владислав Петровський почав займатись легкою атлетикою завдяки батьку. Він теж свого часу стрибав в довжину. Тож юнак вже чотири роки активно тренується. Очікує на гарні результати і у Рівному.

Не менше чекають на перемогу і рівнянки.

Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "Кубок Рівного" - захід традиційний та улюблений у Рівному. Завжди збирає багатьох учасників з різних областей країни.

За два дні змагань з легкої атлетики учасники віком від 16 до 20 років спробують свої сили у понад сорока дисциплінах. За підсумками, найкращі отримають дипломи, медалі та кубки.