Поблизу Великого Житина у Рівненському районі сталась трагічна аварія Зіштовхнулись легковик та поза шляховик. Водій «Ніссана» загинув. Кермувальник «Міцубісі» — у лікарні. Туди ж потрапили й четверо пасажирів, що були в обох авто.

Аварія сталась поблизу села Великий Житин, це Рівне нський район о 23 годині. Зіткнулися легковик «Ніссан Максима» та позашляховик «Міцубісі Паджеро». Удар був такої сили, що легковик перетворився на металобрухт. Водій загинув на місці. А це був 35-річний рів нянин. Двох пасажирок з цього ж авто, одній з яких 18, іншій 36 років госпіталізували у лікарню. Старша жінка у реанімації, молодша у травматології. Добряче дісталось і людям з «Міцубісі Паджеро». Відомо, що у ньому їхали військові, які повертались на рівненський полігон. Всі жителі Волині віком від 30 до 39 років. У чоловіків важкі травми. Їх госпіталізували як у реанімацію так і у травматологію міської та обласної лікарень Рівного.

Коли сюжет готувався до ефіру, стало відомо, що жертв аварії побільшало. У лікарні помер 39-річний пасажир з «Міцубісі Пажеро», підполковник з військової частини з Володимир-Волинського. Лікарі не змогли врятувати йому життя.