У Рівному стартував турнір з міні-футболу "Бізнес ліга "ОГО". В спортзалі технікуму технологій та дизайну цієї суботи відбулося урочисте відкриття турніру. Усього у бізнес-лізі змагатиметься 12 команд, і частина з них вже зіграла перші матчі.

Цими вихідними стартували традиційні змагання з міні-футболу - "Бізнес ліга "ОГО". Саме на цьому турнірі молоді таланти мають змогу показати себе з кращого боку, вважає засновник видавничого дому "ОГО" Віктор Данилов.

Цього року боротимуться за кубок 12 команд. Організатори обіцяють, що незважаючи на скрутне становище в країні, ці змагання будуть дуже цікавими. Адже в залі зібралися найсильніші футболісти Рівне нщини. Принаймні так вважає голова рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков.

Прогнозувати, хто переможе, не береться ніхто, тому що на такому полі усі команди рівні, каже один з гравців турніру Ігор.

Кожна з команд бореться до останнього, тому ігри виходять дуже напруженими та захоплюючими, розповідає капітан команди "ОГО" Василь Штундер.

У день відкриття турніру на футбольному майданчику глядачі побачили запеклу боротьбу, а перші кубкові матчі видались багатими на голи.