Весілля - найурочистіший, найбільш значимий і хвилюючий день у житті пари. Тим не менш, центральна фігура на будь-якому весіллі - наречена. Пропонуємо вашій увазі найкращі весільні салони у місті Рівному. Отож, майбутні наречені, читайте, обирайте та втілюйте свій казковий образ в життя!

"DOLLОRIS"

Весільний салон "Dolloris" – мрія та розкіш кожної нареченої. Тут представлені неповторні та елегантні моделі суконь, які не залишать байдужою жодну наречену. У весільному салоні "Dolloris" вражаюче розмаїття фасонів: вечірні, весільні та коктейльні сукні, пошиті з дорогих та якісних тканин. Кожна сукня вирізняється своїм вишуканим декором. Професіональні та компетентні працівники допоможуть втілити ваш ідеальний образ у життя, а головне – підкреслити вашу неповторність та елегантність. Саме у весільному салоні "Dolloris" наречені та випускниці мають унікальну можливість не лише першими побачити і приміряти весільні, вечірні та коктейльні сукні нових колекцій, а й придбати їх за цінами виробника.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Соборна, 94 (ТОЦ "Галерея Прем’єр"), (097) 155-75-07; (097) 951-54-16; dolloris@bk.ru; dolloris.com; https://vk.com/d_o_l_l_o_r_i_s



pic

"DIANA"

Кожна наречена мріє, аби її весілля було найяскравішим та найромантичнішим. Тому дуже важливо обрати сукню своєї мрії, котра перетворить вас на справжню красуню. Салон "Diana" - втілення мрій для сотень наречених. Тут вам запропонують великий вибір різноманітних силуетів, ультрамодних рішень, серед яких ви зможете знайти своє розкішне вбрання. Колекція весільних суконь від салону "Diana" — це бездоганна якість весільної сукні і неперевершені дизайнерські рішення. Кожна сукня з колекції — ексклюзивна. Тут вам запропонують весільні сукні різних стилів. Також можливе пошиття сукні за індивідуальним замовленням. Кожного клієнта у салоні "Diana" обслуговують на найвищому рівні та трепетно ставляться до усіх ваших побажань.

Контактна інформація: м. Рівне , пр. Миру, 2; (067) 154-57-33; (096) 34-93-980; http://vk.com/id17945080



pic

"СВІТЛАНА"

Аби кожна наречена виглядала справжньою королевою урочистості, професійні працівники весільного салону "Світлана" докладуть до цього максимум зусиль. У весільному салоні представлені колекції відомих будинків моди і модельєрів України. З них TM ROZMARIN, Тетяна Цвігун, TM SILVIAMO та ін. Крім того, є в наявності колекції дизайнерських випускних та вечірніх нарядів 2015 року. На даний момент великою популярністю користуються і довгі класичні сукні з шикарними мереживними верхами і басками, і коктейльні легкі досить відкриті сукні різної довжини. Колірна гамма також різноманітна - від ніжної Шампані і персика до яскравих Електрика і смарагду. Кваліфіковані фахівці салону "Світлана" подбають про те, щоб задовольнити побажання кожної майбутньої власниці нарядів і подарувати позитивні емоції не тільки їй, але і всім оточуючим, які без сумніву будуть просто полонені її красою!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Кіквідзе, 16а ; (067) 661-38-16; (067) 811-12-17; (097) 50-81-425; (0362) 26-48-50; svitlana-salon.com.ua; vk.com/club85841870; http://vk.com/id241790379



pic

"АННА ЧЕЛИШКІНА"

У салоні "Анна Челишкіна" на пр. Миру, 9 представлені колекції дизайнерських суконь, а також весільні аксесуари та ексклюзивні прикраси з кришталю, перлів та каміння Svarovski. Сукні виконані з вишуканих італійських тканин та французьких мережив. Декор суконь виконаний вручну – оздоба пришита, а не наклеєна. Особлива наша гордість – це корсети, що поєднали в собі максимум краси, комфорту та якості. Для їх виготовлення використовується лише професійна фурнітура з Германії – еластичні спіральні кісточки з медичної сталі, які строго тримають форму і не ламаються на відміну від регіліну. Для наречених, що не знайшли готову сукню своєї мрії у вітринах магазинів, або мають особливий задум свого образу, працює дизайн-студія весільної та вечірньої моди Анни Челишкіної. Ексклюзивне лекало та індивідуальні мірки замовниці дозволяють ідеально посадити корсет на фігуру, підкреслити принади та приховати недоліки. Пошиття сукні займе від двох тижнів до трьох місяців (залежно від складності обраної моделі), і зажадає від вас участі в трьох примірках. При індивідуальному замовленні можна створити неповторну ексклюзивну сукню, єдину в своєму роді.

Контактна інформація: 33000, Україна, м Рівне ; дизайн-студія - вул. П. Могили, 28, офіс 36, тел. (0362) 43-28-01 ; (093) 574-42-82; салон - проспект Миру 9, тел.(063) 199-95-01.



pic

"МІНІ-МАРКЕТ ВЕСІЛЬНИХ СУКОНЬ"

Весілля – це день, на який чекає кожна жінка. Найголовніша турбота нареченої - пошук весільної сукні. Професіонал на ринку весільних суконь Андрієнко Любов допоможе втілити у життя ваш ідеальний та бажаний образ. Саме у міні-маркеті весільних суконь ви зможете вибрати вподобану вами модель. Тут вам допоможуть також підібрати аксесуари, аби ваш весільний образ був неперевершеним. Продавець візьме до уваги усі ваші побажання, аби разом створити унікальний та властивий тільки вам образ. Також у міні-маркеті весільних суконь ви зможете знайти широкий вибір весільних аксесуарів та різноманітних дрібничок, які необхідні для вашого сімейного свята.

Контактна інформація: міні-маркет весільних суконь м. Рівне , ринок Дикого (нова площадка 1-го ряду, стара площадка ряду 18а, відділ №4); моб. (097) 904 -15-34



pic