З роз’яснювальною бесідою до найменших учасників дорожнього руху − вихованців Центру ранньої педагогічної та соціальної адаптації дітей з особливими потребами «Пагінець» завітали працівники Державтоінспекції.

Під час зустрічі вони розповіли дітлахам про правила безпечної поведінки на дорозі.

Працівники Державтоінспекції Рівне нщини постійно проводять профілактичну роботу, направлену на попередження дорожньо-транспортного травматизму. Особливу увагу інспектори ДАІ приділяють підростаючому поколінню.

20 квітня інспектори ДАІ відвідали рівненський навчальний заклад, вихованцями якого є «особливі» діти. Про правила безпечної поведінки на дорозі їм постійно нагадують батьки та вихователі. Також цю відповідальну місію виконують і правоохоронці.

До діток вони прийшли з пізнавальними плакатами, на яких малюки мали змогу роздивитися різні ситуації, у які не варто потрапляти. Дітлахи захоплено розглядали малюнки і вели активний діалог з інспектором ДАІ, а також залюбки розповідали, як саме перетинають проїзну частину, коли йдуть до дитсадка, та де граються у вільний час.

Зберегти життя та здоров'я маленьких учасників дорожнього руху – справа спільна і для батьків, і для педагогів, і для інспекторів ДАІ.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області

pic