Про це повідомив адвокат стрільця.

Жінка нещодавно розповіла про інцидент, який мав місце сім років тому. Чоловік вирішив поквитатись з її кривдниками. Тепер доводить, що наміру вбивати не мав, хотів лише залякати. Міліціонери інкримінують йому посягання на життя двох людей. Його захисник вимагає, аби статтю перекваліфікували на більш м'яку.

До теми: Подробиці стрілянини у Рівному на Млинівській та Льонокомбінатівській [ВІДЕО]

Нагадаємо, подія сталась 17 квітня. На вулиці Млинівській та Льонокомбінатівській у Рівному майже одночасно невідома особа стріляла у двох чоловіків 30 та 33 років, після чого битою розбила скло у автомобілях. У потерпілих незначні травми, їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує. Особу злочинця встановили майже одразу. Це рів нянин, якому 31 рік. Чоловік сам прийшов у відділок з адвокатом. Міліціонери кажуть, потерпілі і стрілець мало знайомі. Конфлікт між ними виник на фоні приватного життя. Більш конкретно нічого не повідомили.

Стрілець одружений і має сина. Нещодавно дружина йому розповіла, що 7 років тому була зґвалтована. Нібито водієм «Пежо» на квартирі водія «БМВ».

Чоловік розлютився. Вирішив поговорити з кривдниками жінки, але вони йти на контакт відмовились і тоді почалась сутичка.

Захисник переконує, вбити пістолетом Флобера неможливо. Тому інкримінувати чоловіку посягання на життя двох людей – це нісенітниця.

Висновків судово–медичної експертизи ще не має. Позиватися з потерпілими за зґвалтування стрілець не планує, адже пройшло 7 років і довести чиюсь вину майже не можливо. Але от переконати, що наміру вбивати двох людей рівнин не мав – його адвокат збирається. Вимагатиме аби статтю перекваліфікували на більш м’яку. Підозра у скоєнні злочину стрільцю ще не висунута, міра запобіжного заходу також не обиралась.