Ввечері 20 квітня міліцію повідомив черговий лікар швидкої допомоги, що в приймальне відділення Здолбунівської ЦРЛ доставлений 17-річний житель села Богдашів із ножовим пораненням в області лопатки.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Здолбунівського райвідділу міліції. Працівники міліції встановили, що неповнолітньому тілесні ушкодження спричинила 64-річна сусідка.

Того вечора потерпілий прийшов до своїх друзів, онуків пенсіонерки. В цей час бабуся спала. Прокинувшись від стороннього шуму, бабця вийшла із своєї кімнати на коридор, де внуки з гостем курили. Між ними виникла словесна перепалка із взаємними образами. Пенсіонерка, яка була напідпитку, схопила кухонний ніж та нанесла неповнолітньому один удар в область верхньої частини правої лопатки.



pic

Потерпілий знаходиться на лікуванні в хірургічному відділенні центральної районної лікарні. Його життю нічого не загрожує.

- Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування, – повідомив начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк. – За такі дії пенсіонерці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.



pic

Про це повідомили у Здолбунівському РВ УМВС України в Рівне нській області