До Міжнародного дня танцю у Рівному відбудеться "Танцювальний БУМ". Заради миру, шість відомих рівнян 29 квітня танцюватимуть у МПК "Текстильник". Мистецьке об'єдняння "Едельвейс" задля підтримки військових взялось вчити їх танцювати. Як триває підготовка до благодійного концерту бачили наші журналісти.

Вже другий місяць, диригент симфонічного оркестру "Бревіс" Генадій Фіськов, готується до "Танцювального БУМу". На цьогорічному благодійному заході він не тільки керуватиме своїм оркестром, а ще й затанцює.

Наразі, окрім репетицій з оркестром, він щодня активно готується до виходу на сцену у незвичному для себе амплуа.

Хореографи "Мистецького об'єднання "Едельвейс", поставили для себе нелегке завдання - у максимально короткий термін, всього два місяці, навчити танцювати людей, які у повсякденному житті з танцями справи не мають.

Серед відомих рівнян, які 29 квітня танцюватимуть на сцені МПК "Текстильник", люди найрізноманітніших професій. Загалом, за час підготовки до благодійного фестивалю до проекту долучились понад 200 людей. І якщо в минулому "БУМ" був "Балом унікальних можливостей", то тепер особливістю цьогорічного "Танцювального БУМу" є те, що він став доброчинним і назва його розшифровується також по-іншому - "Буде в Україні Мир". А головною ціллю фестивалю є збір коштів нашим захисникам, бійцям секретного підрозділу «Фурія».

Цьогорічними родзинками проекту є благодійний аукціон і те, що до відомих рівнян, які братимуть участь у проекті, приєднається один випадковий учасник, якого виберуть під час концерту із глядацької зали.

Тож вже 29 квітня кожен охочий рівнянин зможе побачити, як "Мистецтво лікує душі" у видовищному гранд-проекті "Танцювальний БУМ 2015".