Громади Смизької селищної ради та Шепетинської сільської ради сколихнула інформація про раптову приватизацію мисливських угідь ДП "Дубенське лісове господарство". З метою не допустити приватизації селяни зібрались на зборах 21-го квітня в Смизі.

На зібранні були також були присутні заступник голови Дубенської районної ради Олександр Козак, директор ДП "Дубенський лісгосп" Олег Юркевич, депутут Рівне нської обласної ради Василь Пахалюк, Смизький селищний голова Микола Шандрук, Шепетинський сільський голова Олександр Федоров, депутат Дубенської районної ради Олександр Остапчук.

На зборах було зазначено, що без відома громади були підготовані документи щодо передачі в оренду мисливських угідь, які знаходяться на територіях Смизької селищної ради та Шепетинської сільської ради, Державного підприємства "Дубенське лісове господарство" Товариству з обмеженою відповідальністю "Мисливські угіддя Вікінг". Громада виступила проти приватизації, непрозорий спосіб якої викликає сумніви стосовно чесності таких дій та нагадує розкрадання державної власності.

В підсумку зборів громадами було підготоване звернення до районної влади з проханням перевірити законність передачі мисливських угідь, була також висловлена думка про необхідність припинення розгляду питання оренди мисливських угідь ДП "Дубенське лісове господарство" на комітеті та сесії обласної ради. До звернення було додано 400 підписів мешканців Смизької селищної ради та Шепетинської сільської ради.

Про це повідомили у прес-службі Дубенської районної ради

pic