Саме для незахищених верств населення, для збільшення доходу від отриманих пенсійних виплат, фінустанова запустила нову послугу «Стандарт безподатковий». Ця послуга на 27% більш дохідна, ніж звичайні вклади. Послуга доступна для людей, які отримують пенсії, соцвиплати та заробітну плату на картки банку.

Користуватися новою послугою можна так само, як і звичним депозитом. Оформити послугу «Стандарт безподатковий» можна в будь-якому відділенні банку або в Приват24: достатньо визначити суму із зарплати або пенсії, на яку Ви хочете отримувати додатковий дохід і вибрати строк – 1, 3, 6 або 12 міс. А потім ПриватБанк щомісяця буде виплачувати проценти на Картку для виплат, з якої раніше було оформлено послугу. Поповнити «Стандарт безподатковий» можна в будь-який зручний час, якщо на картку надійшла чергова зарплата або пенсія.

“Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим, зазначають в фінустанові. Саме завдяки соціальній програмі обслуговування пенсіонерів, запроводженням нових продуктів, таких як нова послуга «Стандарт безподатковий», тут допомагають заощадити кожну копійку пенсійних виплат.

В рамках соціальної програми ПриватБанк безкоштовно випускає та обслуговує пенсійні картки, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати пенсію в зручний час, не чекаючи листоноші або своєї черги в касі відділення. Знімати готівку з картки можна в будь-якому з 267 банкоматів ПриватБанку в області, так і в банкоматах інших банків України без будь-яких комісій. Здійснювати платежі: оплату комунальних послуг, поповнення кредитних карт, переказ коштів з картки на картку можна в кожному з 321 терміналів самообслуговування. А головне, пенсіонери мають можливість примножувати свої кошти - на залишок грошових коштів на карті нараховується 10% річних.

Витрачати пенсію пенсіонери так само можуть з вигодою. Для цього треба розплачуватися за покупки карткою, а не готівкою. У багатьох магазинах і аптеках діє програма «Бонус Плюс», яка у разі оплати пенсійними картами дозволяє отримувати бонуси від 1 до 20% за кожну покупку. А це реальні гроші, за які можна придбати товари. 45 відсотків пенсіонерів Рівне нщини, які отримують пенсію через банківські установи, а це більше 65 тис. клієнтів, отримують кошти на карткові рахунки ПриватБанку. Лише у минулому році більше 8,5 тис. пенсіонерів стали клієнтами ПриватБанку. На сьогоднішній день в Україні налічується понад 13,5 млн пенсіонерів.

Послугами банків користуються 4,7 млн чоловік, з них понад 2,6 млн клієнтів довіряють перерахування пенсії та більше 1,3 млн клієнтів перерахування соціальних допомог саме ПриватБанку. Сьогодні ПриватБанк співпрацює більш ніж з 2000 соціальними установами: пенсійними фондами, управліннями праці та соціального захисту населення, фондами соціального страхування, центрами зайнятості.