Благодійний марафон "З вірою в майбутнє" знову на старті. Цьогоріч він пройде під гаслом - 20 років відповідальності, адже святкуватиме свій 20-ти річний ювілей. За ці роки учасниками марафону стали 86 талановитих вихованців Палацу дітей та молоді. І вже за кілька днів до урочистого відкриття у палаці традиційно представили дітей, які потребують нашої підтримки і розповіли про основні заходи благодійного марафону.

Благодійний Марафон "З вірою в майбутнє" стартує 24 квітня і триватиме до 3 травня. Упродовж 10 днів у палаці представлять усі творчі колективи та їх досягнення. Нині Марафон відзначатиме 20-тиріччя, тому його по праву називають вже Брендом палацу. Крім традиційних заходів рівнян порадує новий захід Етно-коло.

У суботу ПДМівці традиційно пройдуть містом, а на майдані Незалежності відбудеться посвята марафонців. Також вихованці палацу розважатимуть рівнян у тролейбусах міста. Та найголовніше прийматимуть у гості делегацію зі сходу України.

Учасники марафону, а їх цьогоріч 4 також готуються до виступів. Кажуть раніше самі долучалися до благодійності, а тепер стали головними героями марафону.

Інші учасники поділилися своїми планами на майбутнє.

Останні кілька років межі благодійності у палаці розширили. І нині допомагають онкохворим діткам, та вихованцям реабілітаційного центру "Особлива дитина".

Матеріальну допомогу отримають ще двоє вихованців палацу. Тож організатори запрошують рівнян бути не байдужими та долучитися до благодійної справи - підтримки юних дарувань, та відвідати заходи благодійного марафону "З вірою в майбутнє".