У Рівненській обласній станції юних туристів відбулась ХХI обласна олімпіада юних геологів. До її організації та проведення долучились провідні геологи Рівненщини.

За перемогу змагалися 11 команд: Млинівського, Сарненського, Рівне нського, Володимирецького, Дубенського, Рокитнівського, Здолбунівського районів, міст Рівного, Дубно та Рівне нської обласної станції юних туристів, всього - 42 учасники.

Проведення обласної олімпіади юних геологів на Рівне нщині вже стало традиційним. Як свідчить досвід, такий захід є ефективним не лише у профорієнтації школярів, а й залучає та активізовує їх до природоохоронної діяльності та краєзнавчої роботи. Крім визначення кращих загонів юних геологів, викладачі на науковці обмінялись кращим довідом роботи у цьому напрямку.

Виступи учасників обласної олімпіади юних геологів проводились по п’яти видах: «Письмова робота», «Геологічні процеси», «Петрографія, мінералогія, дорогоцінне та виробне каміння», «Польова геологія», «Історична геологія та палеонтологія».

У підсумку переможцями обласної олімпіади юних геологів стали:

- І місце (старша група) – Вознюк Олександра, учениця ПМЛ «Елітар» м. Рівного (керівник Винокур Н.Є.);

- ІІ місце (старша група) – Єфіменко Яна, учениця Млинівської гімназії (керівник Демидюк Л.А.);

- ІІІ місце (старша група) – Кулакевич Наталія, учениця Рокитнівського НВК, школа І-ІІІ ст.- ліцей (керівник Осадча О.І.);

- І місце (молодша група) – Гнатюк Світлана, учениця Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 (керівник Гнатюк В.В.);

- ІІ місце (молодша група) – Шерстюк Сімона, учениця Клесівської ЗОШ І-ІІ ст. – ліцей (керівник Абрамчук А.Й.);

- ІІІ місце (молодша група) – Кричильська Юлія, учениця ПМЛ «Елітар» м. Рівного (керівник Винокур Н.Є.).

Всі переможці були нагороджені грамотами та призами управління освіти і науки Рівне нської обласної державної адміністрації.