Як повідомили у Рівненському об’єднаному міському військовому комісаріаті, сьогодні, 24 квітня у Рівному о 9:30 помер військовослужбовець, учасник бойових дій в зоні АТО, старший лейтенант, заступник командира роти з озброєння В’ячеслав Володимирович Мірошник, 1971 року народження. Смерть наступила у військовому шпиталі внаслідок контузії та поранень, отриманих в зоні проведення АТО.

Прощання з Героєм розпочнеться завтра, у суботу 25 квітня о 10:00 годині в Міському будинку культури, що в парку ім. Т.Шевченка.

О 12:00 годині тіло загиблого понесуть вулицею Соборною до Рівне нського кафедрального Свято-Воскресенського собору, де відбудеться відспівування. На цей час рух транспортних засобів буде тимчасово призупинений. Після цього Героя поховають на алеї Героїв, що на кладовищі „Нове” (Молодіжне).

Усі витрати по похованню чоловіка візьме на себе міська влада. У зв’язку з цим у понеділок, 27 квітня відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Рівне нської міської ради, на якому буде розглянуто питання про виділення коштів з резервного фонду бюджету міста на поховання загиблого. Про час засідання виконкому буде повідомлено додатково.

До слова, за життя загиблий проживав у Рівному, працював приватним підприємцем, був одружений. До лав Збройних сил України пішов добровільно.

Також повідомляємо, що 25 квітня у місті Рівному оголошується Днем жалоби за загиблим. Міська влада з цього приводу просить приспустити прапори з траурними стрічками на будівлях та установах обласного центру.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нського міськвиконкому.