Їх в своїй праці зібрав директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександр Булига. Над книгою "Поєднані Волинню" він працював майже два десятки років. Вихід видання став своєрідним подарунком до його 45-річчя. Із презентації в музеї повернулась Світлана Сирота.

Навіть не віриться, але цим двом парубкам на двох уже 90! Олександр та Віктор Булиги своє 45 - річчя відзначили пам'ятною подією. Книга "Поєднані Волинню" - умовна риска під майже двома десятками років праці. На її сторінках - історичні нариси директора обласного краєзнавчого музею Олександра Булиги.

"Поєднані Волинню" - не обмежуються тими, хто жив і творив у Волинському краї. Автор дивиться на речі ширше.

Друга частина книги - це кіносценарій ігрового фільму, присвячений історії української Першокниги - Пересопницькому Євангелію. Він став спільним доробком Олкснадра Булиги та його молодшого - на 10 хвилин - брата.

Вітати братів з презентацією книги і з Днем народження прийшли чиновники, колеги, друзі і батько - Степан Булига. Із неприхованою гордістю за синів казав своє щире батьківське слово, а ще - просив частіше навідуватися додому, до хворої мами.